Despre INFO.DAREVO.ORG

 

            INFO.DAREVO.ORG >>> proiect Asociatia DAREVO.

Proiectul este conform cu obiectivele generale ale Asociatiei/ Comunitatii DAREVO cu privire la protejarea spatiului public de stiri alterate/false , de tip <<fake news>>.

Stirile prezentate sunt organizate pe categorii avand surse credibile care furnizeaza automat in fiecare ora continut de actualitate, cert si de calitate, speram noi.

Daca aveti o sursa de stiri credibila va rugam sa o transmiteti aici: Sursa de stiri credibila!

Daca aveti o solutie pentru o probema a comunitatii voastre, puteti o transmiteti aici:

“112 Prim Ajutor pentru Solutia Ta!”Programele Continue Sectoriale (PCS) de referinta ale Asociatiei hotărâte și validate de Consiliul Director (CD) si adoptate in Comitet de Coordonare (CC) si Comisiile Sectoriale (CS) sunt:


PROGRAM SECTORIAL CONTINUU (COD INTERN: PSC01)

EDUCATIE RESPONSABILĂ PENTRU EVOLUȚIE SUSTENABILĂ!

Prin acest program urmarim sa dezvoltam o retea de specialisti, proiecte de formare si perfectionare responsabila cu valoare adaugata in scopul unei evolutii sustenabile. Formarea este concepută şi implementata prin tehnici educative bazate pe idei si solutii inovative in organizare, gandire riguroasa si inovativa, care utilizeaza informatiile pentru a transfera cunostiinte utile si creaza constientizari necesare schimbării: individuale si colective. Sustinem procesul de invatare continuu. (long life learning).

 PSC0101–Formarea si perfectionare continua si responsabila a membrilor, simpatizantilor si invitatilor
PSC0102–Promovarea educatiei continue, alternative si nonformale de tip Long Life E-learning
PSC0103–Identificarea nevoilor de formare, perfectionare si constientizare a comunitatilor in scopul dezvoltarii de proiecte pentru educatie responsabila


 PROGRAM SECTORIAL CONTINUU (COD INTERN: PCS02)

IMPLICARE ȘI PARTICIPARE CIVICĂ PENTRU SOLUȚII DE AUTO-AJUTOR

Scop: Implicare si participare civica a membrilor comunitari pentru identificarea si analiza nevoilor comunitatii avand misiunea sa caute provocările presante si specifice de interes comun si de a găsi soluții. Acesta este un mecanism concret de participare si implicare civica prin care factorii de decizie primesc informaţii utile şi profesionist organizate de la oameni implicati reusind astfel sa poata influenta luarea anumitor decizii; Advocacy înseamnă schimbarea relațiilor de putere între autoritati și oamenii afectați avand in vedere <<ceea ce este>> influențeaza atitudinea publica pentru <<ceea ce ar trebui să fie>>.

PSC0201–Cresterea capacitatii oamenilor de a identifica si formula solutii NU justificari la provocarile din comunitatea lor si elaborarea de politici publice alternative:“112 Prim Ajutor pentru Solutia Ta!”


PROGRAM SECTORIAL CONTINUU (COD INTERN: PCS03)

HUB-COMUNITATE DE INOVARE-ANTREPRENORIAT RESPONSABIL ȘI TRANSFER DE EXPERIENTȚĂ

Scop: HUB-ul este un ecosistem antreprenorial sustenabil și competitiv care contribuie la dezvoltarea capacitatii comunitatilor si entitatilor in guvernanta corporativa, dezvoltarea de proiecte si parteneriate sustenabile, suport pentru activități de inovare, schimburi de bune practici, oportunități de networking si transfer de informații cu privire la oportunitățile de finanțare; Promoveaza economia conceptuala si industria creativa.

PSC0301–Cresterea capacitatii comunitatilor, antreprenorilor si altor entitati pentru atragerea de fonduri de finantare pentru proiecte sustenabile

PSC0302–Dezvoltarea unui HUB inovativ ca ecosistem antreprenorial sustenabil și competitiv


Dacă aveți nevoie de alte informații despre această modalitate de implicare, ne puteți contacta la: contact.darevo@gmail.com  sau telefon 0758.55.55.78 sau Click Aici! Contribuția ta contează!